Πυλαία Τ.Κ. 555 35 Λεωφόρος Τζων Κέννεντυ 37
2310331166 6980123060 - 6988685026
09:00 – 19:00 Δευτ.- Παρ.

Κέντρο κλινικής αριστείας

ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗ STAR

Ενστερνιζόμενοι τις αρχές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής και του σεβασμού προς τους υπάρχοντες ιστούς, αναπτύχθηκε η προσπέλαση STAR, η οποία και χρησιμοποιείται  στη συντριπτική πλειονότητα των επεμβάσεων ολικής αρθροπλαστικής ισχίου σήμερα. Πρόκειται για μια καινοτόμα τεχνική, η οποία χάρη στην ιδιαίτερα μικρή τομή και στην μέγιστη δυνατή προστασία των μαλακών μορίων, εξασφαλίζει ανώτερα λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα. Διατηρώντας ανέπαφους  τους μύες, οι οποίοι θυσιάζονται στις συμβατικές προσπελάσεις, προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα με ελαχιστοποίηση του άλγους και τάχιστη αποθεραπεία. Η χειρουργική ομάδα με επικεφαλής τον Καθηγητή κο Τσιρίδη, εξαργυρώνοντας την τεράστια εμπειρία που έχει αποκομίσει από το μεγάλο πλήθος επεμβάσεων στις οποίες έχει χρησιμοποιηθεί αυτή η διεθνώς αναγνωρισμένη πλέον προσπέλαση, μπορεί να εγγυηθεί κορυφαία αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια.

ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Με ενεργό συμμετοχή στη θέσπιση των τελευταίων πρωτοκόλλων τόσο των ευρωπαϊκών όσο και των αμερικανικών αρμόδιων εταιρειών σχετικά με την περιεγχειρητική θρομβοπροφύλαξη, η χειρουργική ομάδα με επικεφαλής τον Καθηγητή κο Τσιρίδη εγγυάται την εφαρμογή των νεότερων διεθνών οδηγιών, ώστε κάθε ασθενής να αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και κάθε επέμβαση να εκτελείται με τα μέγιστα δυνατά επίπεδα ασφάλειας. Με τον τρόπο αυτό, η άριστη επιστημονική επάρκεια και σχολαστική τήρηση των πλέον ενημερωμένων οδηγιών, μετουσιώνονται σε άμεσο συμφέρον για τον ασθενή, εξασφαλίζοντας τις ιδανικότερες συνθήκες για την εκτέλεση ακόμα και των πιο σύνθετων ιατρικών πράξεων.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Λαμβάνοντας μέρος σε διεθνείς πολυκεντρικές κλινικές μελέτες και επιδεικνύοντας εκτενέστατο ακαδημαϊκό έργο με εκατοντάδες δημοσιεύσεις στα πλέον αξιόλογα επιστημονικά περιοδικά, εφαρμόζονται στην πράξη οι αρχές της δια βίου μάθησης και της αέναης εκπαίδευσης. Πρωταρχική επιδίωξη αποτελεί η προσφορά καινούριας γνώσης στο θαυμαστό κόσμο της Ιατρικής, διατηρώντας τον ασθενή πάντοτε ως απόλυτή προτεραιότητα.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΕΡΙΠΡΟΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΓΜΑΤΩΝ

Η πολυπλοκότητα όλων των χειρουργικών επεμβάσεων δεν είναι η ίδια και κατά κοινή παραδοχή η αντιμετώπιση τα περιπροθετικών καταγμάτων αποτελεί ιατρική πράξη ιδιαίτερα αυξημένου επιπέδου δυσκολίας. Στις περιπτώσεις αυτές, η άριστη κατάρτιση του χειρουργού, η οποία δύναται να επιτευχθεί μόνο με μεγάλο αριθμό επεμβάσεων και πολυετή εμπειρία, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα, με σημαντικότατη επιρροή στην έκβαση της επέμβασης. Ο Καθηγητής κος Τσιρίδης, κουβαλώντας την κληρονομιά της επί τριών δεκαετιών εργασίας στα μεγαλύτερα κέντρα τραύματος και αρθροπλαστικής του Ηνωμένου Βασιλείου και των Η.Π.Α., καθώς και της διεύθυνσης της Γ’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου, είναι σε θέση να εξασφαλίσει τις ιδανικότερες συνθήκες για διενέργεια των σύνθετων αυτών επεμβάσεων, ανταποκρινόμενος πάντα στην εμπιστοσύνη των ασθενών του.

ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΩΝ – ARTHROPLASTY REGISTRY

Μοναδικό στην Ελλάδα Κέντρο Καταγραφής Αρθροπλαστικών Ισχίου και Γόνατος με παρακολούθηση σε βάθος χρόνου. Η καταγραφή γίνεται με τους κανόνες του GDPR και αποτελεί ερευνητικό έργο του ΑΠΘ με χρηματοδότηση από ερευνητικό πρόγραμμα του Καθηγητή Τσιρίδη. Το Κέντρο αποτελεί εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στην Ελλάδα και διεθνώς και τα αποτελέσματα του αναγνωρίζονται από όλα τα έγκριτα διεθνή περιοδικά και οργανισμούς.

Login Account

Already a Medilab Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.